3d tekeningen

Breng uw ideeën tot leven
Door het opzetten van 3 dimensionale tekeningen krijgt u al een heel goed beeld van hoe uw idee werkelijkheid wordt. Hoe ziet mijn keuken er straks uit? Past een lichte of een donkere kleur mooier in de ruimte? Kan ik mijn meubelen een plaats geven? Hoe ziet mijn huis er straks uit met de beoogde aanbouw? En, welke steen en kleur kozijnen kiezen we dan. Allemaal zaken die in een 3d tekening goed kunt beoordelen. En veel makkelijker aan te passen zijn dan het werkelijke eindresultaat.
 
Door de 3d tekeningen te renderen ontstaat er een fotorealistisch beeld wat ook voor speciale doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld als ondersteuning bij de realisatie van een nieuw restaurant of hotel. Of als presentatie aan een directie, raad van bestuur of vereniging van eigenaren. Immers beelden spreken nu eenmaal snel tot iemand zijn of haar verbeelding.
 
Bij het maken van 3d tekeningen maken wij gebruik van de professionele versie van SketchUp met V-ray als ondersteunend programma voor de rendering van de tekeningen.
 

neem vrijblijvend contact op 

contact